Retourneren

Bedenktijd/ retourneren (herroepingsrecht)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten voor retour naar Quickstuff.nl zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Quickstuff.nl geretourneerd moeten worden. Stuur het product met alle geleverde toebehoren en het ingevulde herroepingsformulier retour. Gebruikte en beschadigde product(en) en oordopjes/ koptelefoons kunnen niet geretourneerd worden.

Let op! Meld de retour eerst even bij ons aan via What’s App/ telefonisch op 06-27472739 of via e-mail op info@quickstuff.nl. Dan weten wij dat er een product geretourneerd wordt.

Na ontvangst van het retour en positieve beoordeling van het geretourneerde product zullen wij het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het retour terugstorten. Mochten wij constateren dat het product al gebruikt is zullen wij het product retour sturen nadat u de verzendkosten voor retour heeft betaald.

N.b.: verzending is op eigen risico. Indien de zending niet kan worden geleverd worden de verzendkosten niet gecrediteerd.

Ons retouradres :

Quickstuff.nl via MyParcel
Postbus 442
2130AK Hoofddorp

Let op: Zonder het ingevulde herroepingsformulier  kunnen wij de retourzending niet verwerken!